Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi -

İGÜMER ile çözüm bulmak çok kolay

1.   Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

İGÜMER ile çözüm bulmak çok kolay

İGÜMER “İstanbul Gelişim Üniversitesi İletişim ve Çözüm Merkezi" ifadesinin kısaltmasıdır.

İGÜMER, İstanbul Gelişim Üniversitesi mezunu olan ya da üniversitemizde halihazırda öğrenim gören tüm öğrencilerimizin, üniversite bünyesinde yer alan tüm personelimizin ve üniversite ile herhangi bir ilişkisi bulunmayan tüm bireylerin dilekçe ve bilgi edinme hakkı kullanımını kolaylaştırmak için oluşturulmuş resmi bir elektronik iletişim aracıdır.

İGÜMER istek, öneri ve şikayetlerin üniversite yönetimine ve diğer ilgili birimlere hızlı ve kolay bir şekilde ulaştırılıp cevaplanmasına aracılık eder.
İGÜMER'e yapılan tüm başvurular sadece yetkilendirilmiş ilgili personel tarafından görüntülenmekte ve takip edilmektedir.

İGÜMER'e ulaşmak için
TIKLAYINIZ.