Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi -

Lise Kış Akademisi Başlıyor!

gelişim üniversitesi
  1.   Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
  2. Haberler


Lise Kış Akademisi Başlıyor!


İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak lise öğrencileriyle çeşitli etkinlik ve platformlarda bir araya gelmekteyiz. Bu buluşmalarda öğrencilerin başarılı olacakları alanları belirlemede, gelecekte çalışmalarını sürdürecekleri alanları seçmede en önemlisi bir kariyer planı oluşturmada ne kadar zorlandığını gözlemliyoruz.


Bir üniversite olarak, bizim için değerli olan gençlerimizin yeteneklerine ve ilgilerine uygun alanları seçebilmelerine yardım etmeyi; bulunduğumuz topluma sağlayacağımız yarar olarak görüyoruz. Bu nedenle, öğrencilerin kariyer haritalarına yön vermeden önce hem bölümleri yakından tanımaları hem de tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla 2018 yılından bu yana lise öğrencilerine yönelik Lise Kış Akademisini düzenlemekteyiz.

Lise Kış Akademisinde öğrencilere sunulan dersler, öğrencilerin hem bilgi ve tecrübe kazanacağı hem de eğleneceği içeriklerden oluşmaktadır. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin donanımlı akademisyenleri tarafından verilen dersler ile lise öğrencilerine bir hafta boyunca üniversite hayatını deneyimlemeyi sağlamaktadır. Bu sayede, İstanbul Gelişim Üniversitesi Lise Kış Akademisinde lise öğrencilerine sınav kaygısı yaşamadan öğrenmenin keyfini sunmaktadır.
İstanbul Gelişim Üniversitesinin tamamen topluma fayda amacı ile düzenlediği Lise Kış Akademisinde başvuru yapan öğrenciler için ders seçme sınırı yoktur ve katılan öğrencilerden hiçbir ücret alınmaz. Programa devamı sağlayan öğrenciler için İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhan Aykaç tarafından imzalı katılım belgesi verilmektedir. 

Detaylı bilgi için: https://winterschool.gelisim.edu.tr


Haberler