Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi -

Afet Farkındalık Eğitimi Hakkında

1.   Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Afet Farkındalık Eğitimi Hakkında

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından 2021 yılı  "Türkiye Afet Eğitim Yılı” ilan edilmiş ve afet farkındalık eğitim seferberliği başlatılmıştır. İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğü ve İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü arasında  “Afet Farkındalık Eğitimi" protokolü imzalanmıştır.

İdari-akademik personelimize ve öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen eğitim programı, 08 Mayıs 2021 – 24 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilmektedir. Zoom üzerinden 500-1000 kişilik gruplar halinde yapılan programda, AFAD tarafından belirlenen tecrübeli eğitmenler yer almaktadır. Eğitim ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.